Microfleece Plus

De Microfleece Plus stofzuigerzakken bestaan uit meerdere lagen synthetisch fleece met een speciale microfiber vezelstructuur. Ze zijn hygiënisch en milieuvriendelijk.

Optimale zuigkracht

Het stof wordt geabsorbeerd in de vezels, zonder dat de poriën verstopt raken. Hierdoor wordt voorkomen dat de zuigkracht van uw stofzuiger verminderd. Daarnaast vangt Microfleece Plus 50% meer stof op dan traditionele papieren stofzuigerzakken en gaat daardoor langer mee.

Hygiënische filtratie

Het fleece materiaal, met een speciale vezelstructuur, filtert, door de unieke combinatie van verschillende lagen, aanzienlijk meer fijne stofdeeltjes en houdt allergeen fijnstof in de vorm van pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacteriën veilig in de zak. De filtragegraad van Microfleece is maar liefst 99,5%, ideaal voor mensen met een allergie!

Hygiënische afsluiting

De meeste Microfleece Plus stofzuigerzakken zijn voorzien van een hygiëne afsluiting. Deze zorgt ervoor dat opgezogen stof niet ontsnapt bij het vervangen en weggooien van de zak.

     

De rubberen afsluitring voorkomt dat de motor valse lucht zuigt doordat de stofzak goed aansluit. Hierdoor wordt het vermogen van de stofzuiger niet verminderd. Daarnaast voorkomt het de terugslag van stof in het stofzakcompartiment voor een langere levensduur van de stofzuiger. Door het afsluitelement kunt u het gat afsluiten als u de stofzak uit de stofzuiger haalt. Hierdoor verliest de zak geen stof en vuil en kan deze moeiteloos en stofvrij vervangen worden.

Gecertificeerde kwaliteit

De kwaliteit van de Microfleece Plus stofzuigerzakken is gecontroleerd door het onafhankelijke testinstituut TÜV. Bij deze tests wordt het verlies in zuigvermogen gemeten met testhuisstof type 8. Deze synthetische testhuisstof simuleert echte huisstof. Dit betekent dat de fysieke eigenschappen, zoals het aan elkaar plakken van de stof en de mate van verstopping, goed kunnen worden nagebootst.

Uit de testresultaten (zie grafiek) blijkt dat de Microfleece Plus stofzuigerzakken zorgen voor een maximale prestatie van uw stofzuiger:

• De zuigkracht blijft beter op peil, omdat de zak niet snel verstopt raakt,
• De luchtstroom van de stofzuiger blijft nagenoeg constant,
• De stof blijft in de stofzuigerzak en belandt niet in de machine.

De zakken hebben een gecertificeerde kwaliteit voor ontwikkeling en productie volgens DIN EN ISO 9001 norm.